0031 +77 400 63 46 info@googlejuice.nl

JE WILT DE DATA VAN JE WEBSITE BETER GEBRUIKEN?

 

GOOGLEJUICE,
DAT IS DE OPLOSSING!

Direct contact met Googlejuice via Whatsapp.

Een intelligente organisatie met (Big)* Data!

The next level… hier gaan we een stapje verder! Business Inteligence, de intelligente organisatie. Allemaal kreten die je misschien voorbij hebt zien of horen komen, maar die voor de meeste ondernemers nog ‘ver van m’n bed’ zijn.

Wat doet dat dan, die (Big)* Data?

(Big)* Data is een vorm van data-analyse waarbij grote hoeveelheden ongestructureerde data worden verzameld, verwerkt en in een duidelijke visualisatie worden aangeboden om er mee te werken en strategisch mee te beslissen.

Enorme stromen aan informatie.

Als bedrijf (hoe klein dan ook) krijg je informatie binnen, van je klanten, uit jouw branche, van je website, van de administratie, van je werknemers en nog veel meer kanalen.

Daar kun (én moet) je wat mee!

Stel je voor dat je een webwinkel in witgoed hebt, met een reparatiedienst. En je zou de verkopen, aanvragen, klachten, opmerkingen, reviews, ziekteverzuim, beloningen en alle andere informatiestromen overzichtelijk in beeld kunnen krijgen.

Dan kun je ook slimme beslissingen nemen!

Door bijvoorbeeld je voorraad te optimaliseren, je personeel beter in te zetten, klachten beter af te handelen, verkoopgesprekken te optimaliseren, vaker voorkomende reparaties sneller af te handelen, prijsbeleid effectiever te maken.

Slimmer ondernemen.

Doordat deze informatiestromen continu door blijven ‘spuwen’ kun je met ‘(Big)* Data Analytics’ ook op elk moment ingrijpen in je bedrijf. En daardoor veel effectiever werken.

Ongestructureerd

De hoeveelheid data is vaak zo groot dat je specialisten nodig hebt om de verkrijgbare inzichten te verhelderen. Als je spreekt over ‘schatzoeken’, dan heb je het over (Big)* Data!

Ergens in al die informatie- en datastromen ligt een enorme waarde voor jouw onderneming.

Waar komt Googlejuice kijken?

Wij kunnen je helpen met het zoeken naar de bronnen van data die voor jou van belang zijn, het sprokkelen van die data, het structureren van die data… en het visualiseren ervan.

Dan kunnen we er samen naar kijken en misschien wel strategische oplossingen bieden voor problemen die plots zichtbaar zijn geworden.

Want dat is vaak een eerste schrikmoment. (Big)* Data opent de oogjes voor problemen die anders niet zichtbaar waren geworden!

 

*(Big) Data – “Big is een discutabel woord, er is géén overeenstemming wanneer iets ‘Big Data’ moet of mag heten. In wezen spreken we bij KB en MKB meestal gewoon over ‘Data Analytics’. Het woordje ‘Big’ zegt meer iets over het gevoel in een ‘nieuwe wereld met onbegrensde mogelijkheden’ te zijn aangekomen.”

Googlejuice gebruikt het CMS WordPress, lees waarom via deze link!

Wordpress

Het CMS systeem dat we bij Googlejuice gebruiken voor elke nieuwe ‘lease-website’.

Woocommerce

Het ‘Open Source’ webshop systeem, de webshop software die kleine maar ook grote ‘winkeliers’ goed van dienst kan zijn.

Divi

Het thema dat als basis alle mogelijkheden voor een prachtige ‘lease-website’ te bieden heeft.

Coosto

Geautomatiseerde en doordachte plaatsing van posts op Social Media. Luisteren, meten en reageren.

Updraft

Ons backup systeem dat we bij Googlejuice gebruiken voor elke nieuwe ‘lease-website’.

Klanten vertellen

Het reviewsyasteen dat we bij Googlejuice kunnen gebruiken voor elke nieuwe ‘lease-website’. Dit kost éénmalig een bedrag en maandelijks een extra bijdrage.

Google Apps

Bij Googlejuice kunnen we je helpen met het implementeren van Google Apps in je bedrijfsvoering voor groot gemak en een betere informatie-structuur.

Power BI

Visualisatie van gestructureerde Data om een organisatie ‘slimmer’ te laten ondernemen. Big Data, ook voor kleinere bedrijven een tool dat een verschil gaat maken!

Adobe

Al ons grafisch werk doen we bij Googlejuice met software van Adobe. Na afloop van jouw leasecontract is alles jouw eigendom!

Yoast

Een handige plugin die op elk vlak de prestaties van je website controleert en mogelijkheden geeft om de SEO peilers aan te passen!

Google Analytics

Met de tracking software van Google Analytics kunnen we precies zien waar de website wel én niet voldoende scoort en waar we aandacht op moeten vestigen!

Search Console

De Google Search Console biedt ons de gereedschappen om aan Google’s richtlijnen te voldoen en problemen met prestaties snel te kunnen verhelpen!

EEN NIEUWE WEBSITE LEASEN

‘Lease een resultaatgerichte Website!’

GOOGLEJUICE IS GOOGLE GECERTIFICEERD

En het beste kun je beginnen door het contact- offerteformuliertje in te vullen. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op en nodigen je uit ‘op de koffie’. Dan kunnen we in alle rust jouw wensen inventariseren en daar een passende prijs bij noemen.

Contact en/of Offerte

Vul onderstaand formulier in voor een 'Vrijblijvend én Gratis' offerte van Googlejuice voor een nieuwe Website in de regio Venlo. Je mag natuurlijk ook een andere vraag insturen!