0031 +77 400 63 46 info@googlejuice.nl

LEESALLES OVER DE VOORDELEN VAN LEASE!

 

EEN NIEUWE WEBSITE LEASEN IS SLIM!

Direct contact met Googlejuice via Whatsapp.

Lease jouw nieuwe website.

Het hoort zich een beetje vreemd aan; “Een website leasen!”. Die koop je toch gewoon, dan heb je een website en is het weer een paar jaar geregeld. Of niet?

Nou, néé, die website is nooit af!

En daar zit dan ook meteen het grootste voordeel van lease in. Het is eigenlijk een abonnements-model met een flink aantal zekerheden die een ‘koop-in-één-keer’ niet te bieden heeft.

Het kost je niet meteen een groot bedrag in één keer.

Een goede website koop je niet voor een paar honderd euro. Die handige buurjongens, neefjes en nichtjes die ook wel een website kunnen bouwen hebben meestal géén idee van wat erbij komt kijken om daadwerkelijk resultaat te boeken met een online presentatie.

“Goedkoop is duurkoop, en juist door die spreiding van de kosten krijg je meer kwaliteit. Je kunt met contanten een Fiat kopen, maar door middel van lease een Mercedes rijden!”

Kwaliteit kost geld, punt!

Een goede website is een investering, een bedrijfsmiddel dat geld oplevert. Maar het is natuurlijk handig als je de investering uit kunt strijken over een langere periode. 

Full Operational Lease.

Een website die gemaakt en betaald is vergt onderhoud, en zo ontvang je door de jaren heen toch steeds facturen die best wel pittig kunnen zijn. Daarnaast is een éénmaal opgeleverde website voor het webdesignbureau na betaling ineens een stuk minder interessant.

Zou het dan niet veel prettiger zijn als je door de maandelijkse betaling betrokkenheid blijft houden en ook mag verwachten. En dat alle onderhoud steeds up-to-date is waardoor na een aantal jaren jouw website nog steeds ‘fris & fruitig’ online te vinden is.

Geen onzekerheden.

Als je bij Googlejuice een website laat maken en die dan gaat leasen staat het maandbedrag voor de hele, afgesproken periode vast. En gedurende die hele looptijd gaan we jou ontzorgen voor alle onderdelen die jij in je ‘lease-dashboard’ hebt toegevoegd.

“Normaal gesproken is al dat extra werk ‘uurtje-factuurtje’, en daar hoef je nu niet meer op te letten!”

Veranderende technieken, updates en veiligheid

De allereerste websites die wij bouwden (bijna 20 jaar geleden) waren zogenaamd ‘statisch’. Die zouden nu nog prima én veilig functioneren. Er zitten geen achterdeurtjes of technieken in die een bedreiging kunnen vormen of onderhoud vergen.

Maar door de jaren heen is er gruwelijk veel verandert. Websites zijn technisch hoogstaand, er is interactie met bezoekers, webshops, formulieren, blogs, video, foto, meerdere beheerders… en al die mogelijkheden hebben technisch onderhoud nodig. Die vragen regelmatig om updates.

En natuurlijk moet alles veilig blijven. Boeven zijn tegenwoordig zo behendig in het inbreken in websites dat er bijna wekelijks kleine aanpassingen doorgevoerd moeten worden om de veiligheid van je website en gegevens te garanderen. En je wilt natuurlijk dat er regelmatig backups gemaakt worden van dit belangrijke bedrijfsmiddel!

“Googlejuice zorgt er als ‘leasemaatschappij’ voor dat jouw website constant in een goede staat verkeerd!”

Wil je meer, dan krijg je meer!

Als je begint met een eenvoudige website, maar je bedrijf groeit en vraagt om meer interactie met de website. Dan gaan we samen om tafel zitten en voegen we de noodzakelijke onderdelen toe aan jouw lease. En dat kost je dan niet in één keer de kop! Ook zo’n uitbreidingen strijken we geleidelijk uit door een kleine verhoging van het leasebedrag. 

Weg met de zorgen!

Wij ‘ontzorgen’ volledig;

Een nieuwe tekst? Dat regelen we!

Beter gevonden worden op een activiteit? We gaan ervoor!

Marketingadvies? We helpen je graag!

Een winkel erbij? Géén probleem!

Google Apps gebruiken? Laat het aan ons over!

Geautomatiseerd content op Social Media plaatsen? Dat doen we voor je!

Data verwerken en visualiseren? Wij weten hoe dat moet!

Reviews verzamelen en gebruiken? Wij zijn reseller van Klanten vertellen!

Een folder of kaartje ontwerpen? Onze grafisch ontwerpers staan voor je klaar!

Wordpress

Het CMS systeem dat we bij Googlejuice gebruiken voor elke nieuwe ‘lease-website’.

Woocommerce

Het ‘Open Source’ webshop systeem, de webshop software die kleine maar ook grote ‘winkeliers’ goed van dienst kan zijn.

Divi

Het thema dat als basis alle mogelijkheden voor een prachtige ‘lease-website’ te bieden heeft.

Coosto

Geautomatiseerde en doordachte plaatsing van posts op Social Media. Luisteren, meten en reageren.

Updraft

Ons backup systeem dat we bij Googlejuice gebruiken voor elke nieuwe ‘lease-website’.

Klanten vertellen

Het reviewsyasteen dat we bij Googlejuice kunnen gebruiken voor elke nieuwe ‘lease-website’. Dit kost éénmalig een bedrag en maandelijks een extra bijdrage.

Google Apps

Bij Googlejuice kunnen we je helpen met het implementeren van Google Apps in je bedrijfsvoering voor groot gemak en een betere informatie-structuur.

Power BI

Visualisatie van gestructureerde Data om een organisatie ‘slimmer’ te laten ondernemen. Big Data, ook voor kleinere bedrijven een tool dat een verschil gaat maken!

Adobe

Al ons grafisch werk doen we bij Googlejuice met software van Adobe. Na afloop van jouw leasecontract is alles jouw eigendom!

Yoast

Een handige plugin die op elk vlak de prestaties van je website controleert en mogelijkheden geeft om de SEO peilers aan te passen!

Google Analytics

Met de tracking software van Google Analytics kunnen we precies zien waar de website wel én niet voldoende scoort en waar we aandacht op moeten vestigen!

Search Console

De Google Search Console biedt ons de gereedschappen om aan Google’s richtlijnen te voldoen en problemen met prestaties snel te kunnen verhelpen!

EEN NIEUWE WEBSITE LEASEN

‘Lease een resultaatgerichte Website!’

GOOGLEJUICE IS GOOGLE GECERTIFICEERD

En het beste kun je beginnen door het contact- offerteformuliertje in te vullen. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op en nodigen je uit ‘op de koffie’. Dan kunnen we in alle rust jouw wensen inventariseren en daar een passende prijs bij noemen.

Contact en/of Offerte

Vul onderstaand formulier in voor een 'Vrijblijvend én Gratis' offerte van Googlejuice voor een nieuwe Website in de regio Venlo. Je mag natuurlijk ook een andere vraag insturen!