0031 +77 400 63 46 info@googlejuice.nl

BEZOEKERS EEN DUIDELIJKE ‘WEBSITE-REIS’ LATEN MAKEN?

 

GOOGLEJUICE HELPT JE NAAR JOUW DOEL!

Direct contact met Googlejuice via Whatsapp.

Online Marketing.

Bij Googlejuice hebben we eigenlijk een bloedhekel aan die term, ‘Online Marketing’. Het gaat nergens anders over dan de promotie van jouw dienst of product via online kanalen… het internet.

De bijbehorende kreten.

Je hebt ze vast allemaal gehoord;

  • Social Media Marketing
  • Digital Advertising
  • Content Marketing
  • Zoekmachine Optimalisatie
  • Email Marketing

En inderdaad, ze komen allemaal om de hoek kijken bij de ontwikkeling van jouw nieuwe website en marketingplan. Maar dan wel in een omvang die past bij jouw doelstelling.

Samen goed nadenken.

Wie ben je, waar sta je, waar wil je naar toe… en wat wil je zelf doen, wat wil je uitbesteden… en wat is je dat waard?

We kennen ondernemers genoeg die wel belang hebben bij een mooie presentatie maar er niet bij gebaat zijn om te groeien. Dan is de insteek compleet anders dan bij een ‘start-up’ die nog tot grootse bloei moet zien te komen.

Het heeft zo zijn voordelen.

De online wereld groeit gestaag (ten koste van de offline business). En er komen steeds meer manieren om online marketing te bedrijven. Het is relatief ook goedkoop. Adverteren in een dagblad is schreeuwend duur en het resultaat is bijna onmeetbaar. Men zegt dan ook;

“Adverteren in een krant is voor de helft weggegooid geld, alleen weet je nooit welke helft!”

De waarheid ligt meestal in het midden.

Online activiteiten zijn meetbaar, maar offline heb je vaak in een ondersteunende rol toch nodig. Dat moeten we samen bekijken!

Hoe beginnen we?

Online marketing vraagt om een strategie waarin je bepaald wat je doelgroep is, wat je die doelgroep duidelijk wil maken en wat jij er mee wil bereiken… jouw doelstelling. En natuurlijk de hamvraag, hoeveel geld wil je besteden?

Wat in ieder geval belangrijk is!

Jouw boodschap moet consistent en congruent zijn. Alles wat je doet en laat zien moet met elkaar in balans zijn. Dat geldt voor de teksten, de afbeeldingen, de kleuren, taalgebruik…. eenduidig en samenhangend. Dat wil je!

Wat men vaak vergeet!

Vraag de bezoeker / klant gewoon om die actie te ondernemen die jij als doel voor ogen hebt. De zogenaamde ‘Call to Action’… doe iets, onderneem wat, koop!

Die ‘Call to Action’ is er in een website puur op gericht om de bezoeker van die webpagina een gewenste handeling te laten verrichten.

Authenticiteit en Autoriteit

Laat de bezoeker / lezer / klant weten dat jij de deskundige bent. En dat je origineel bent, géén eenheidsworst of ‘kiloknaller’. Jij bent de aangewezen partij om hun probleem op te lossen!

Daarom naar Googlejuice

Wij zien ‘Online marketing’ als een gereedschap dat je gedoseerd moet inzetten. Niet met een kanon schieten als een katapult genoeg is. Gezond verstand en een goed inzicht in jouw markt, daar gaat het om.

Wordpress

Het CMS systeem dat we bij Googlejuice gebruiken voor elke nieuwe ‘lease-website’.

Woocommerce

Het ‘Open Source’ webshop systeem, de webshop software die kleine maar ook grote ‘winkeliers’ goed van dienst kan zijn.

Divi

Het thema dat als basis alle mogelijkheden voor een prachtige ‘lease-website’ te bieden heeft.

Coosto

Geautomatiseerde en doordachte plaatsing van posts op Social Media. Luisteren, meten en reageren.

Updraft

Ons backup systeem dat we bij Googlejuice gebruiken voor elke nieuwe ‘lease-website’.

Klanten vertellen

Het reviewsyasteen dat we bij Googlejuice kunnen gebruiken voor elke nieuwe ‘lease-website’. Dit kost éénmalig een bedrag en maandelijks een extra bijdrage.

Google Apps

Bij Googlejuice kunnen we je helpen met het implementeren van Google Apps in je bedrijfsvoering voor groot gemak en een betere informatie-structuur.

Power BI

Visualisatie van gestructureerde Data om een organisatie ‘slimmer’ te laten ondernemen. Big Data, ook voor kleinere bedrijven een tool dat een verschil gaat maken!

Adobe

Al ons grafisch werk doen we bij Googlejuice met software van Adobe. Na afloop van jouw leasecontract is alles jouw eigendom!

Yoast

Een handige plugin die op elk vlak de prestaties van je website controleert en mogelijkheden geeft om de SEO peilers aan te passen!

Google Analytics

Met de tracking software van Google Analytics kunnen we precies zien waar de website wel én niet voldoende scoort en waar we aandacht op moeten vestigen!

Search Console

De Google Search Console biedt ons de gereedschappen om aan Google’s richtlijnen te voldoen en problemen met prestaties snel te kunnen verhelpen!

EEN NIEUWE WEBSITE LEASEN

‘Lease een resultaatgerichte Website!’

GOOGLEJUICE IS GOOGLE GECERTIFICEERD

En het beste kun je beginnen door het contact- offerteformuliertje in te vullen. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op en nodigen je uit ‘op de koffie’. Dan kunnen we in alle rust jouw wensen inventariseren en daar een passende prijs bij noemen.

Contact en/of Offerte

Vul onderstaand formulier in voor een 'Vrijblijvend én Gratis' offerte van Googlejuice voor een nieuwe Website in de regio Venlo. Je mag natuurlijk ook een andere vraag insturen!