0031 +77 400 63 46 info@googlejuice.nl

BETER VINDBAAR, EEN BETER RESULTAAT!

 

ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE

Direct contact met Googlejuice via Whatsapp.

SEO, Zoekmachineoptimalisatie.

Vroeger… waren zoekmachines alleen maar ingesteld op zoekwoorden. Dus de best gevonden pagina’s waren volgepropt met zoekwoorden die voldeden aan de zoekopdracht. Dat werkte behoorlijk wat manipulatie in de hand en er werden duizenden pagina’s speciaal opgemaakt om alle (toen bekende) zoekmachines om de tuin te leiden.

In die jaren deden wij daar ook vrolijk aan mee, en als je een beetje begreep hoe zoekmachines door je website liepen… dan had je een behoorlijk voordeel.

Tijden veranderen!

Hadden we in die eerste jaren nog zoekmachines als AltaVista, Infoseek, WebCrawler, Inktomi en Yahoo. Het waren allemaal vrij eenvoudige ‘machines’ die volgens een simpel algoritme het internet doorzochten. Maar zoals gezegd, die eenvoud is verdwenen.

Oude trucs vragen om fikse straffen.

De zoekmachines van vandaag (lees Google) kennen alle trucs en hebben een volledig ander wijze van beoordeling ontwikkelt. Nu zijn er zaken van belang die de opdrachtgever van een zoektocht (de klant) écht moeten helpen zo dicht mogelijk bij het beste en meest gewenste resultaat te komen. Ga je jezelf te buiten aan dat volproppen met sleutelwoorden, dan roep je de toorn van Google over je af!

Wat is er dan wel van belang?

Nou, om even wat onderdelen van een SEO-strategie te benoemen;

  • De kwaliteit van de website
  • De betrouwbaarheid van het merk
  • De geloofwaardigheid van de gebruikte links
  • De kwaliteit en originaliteit van de content
  • De kwaliteit van de diverse ‘tags’
  • De snelheid
  • De veiligheid

En Google is uitstekend in staat om met een geavanceerd algoritme al deze factoren in hun beoordeling mee te nemen.

“Google kent alle trucs! Het is dus niet alleen tijdverspilling om ze te gebruiken, het werkt tegen je! Je wordt gestraft in de rangorde als je ermee wordt gepakt… en geloof ons, je wordt gepakt!”

Zoekmachines leren snel.

Toen de eerste stappen naar een betere beoordeling werden gezet kwamen termen als ‘sleutelwoord-dichtheid’ en ‘sleutelwoord-positionering’ boven drijven. Daarnaast kwam er ‘linkpopulariteit’ bij. En die links kon je opkrikken door sleutelwoord-rijke ankerteksten.

Ook daar vonden handige jongens wat op!

Er werden complete ‘link-farms’ gebouwd, nietszeggende websites die alleen maar links verzamelden. Ook het kopen van links was een goede manier van manipulatie.

Witte en Zwarte hoeden.

Om web-ontwikkelaars en marketeers op het juiste pad te houden ging Google ‘les geven’. Een nette website kreeg een ‘White Hat’, en een bedrieglijke website was voorzien van de naam ‘Black Hat’. En als je bij die laatste categorie werd ingedeeld kon je zomaar honderden plaatsen zakken in de ranglijst of er helemaal uitgesmeten worden!

Wat nu te doen?

Nou, eigenlijk heb je géén keuze. Aangezien er maar één zoekmachine is waar je je aan moet conformeren… Google… zul je je moeten houden aan de regels die zij dicteren.

“De zoekstrategieën van vandaag zijn dus gericht op strategische naleving van de servicevoorwaarden van Google en de richtlijnen voor praktische tips van webmasters.”

Als Google je leuk vindt, dan zul je ook gevonden worden! Dus proberen we in de gratie van Google te blijven!

Wat doet Googlejuice dan met SEO?

Wij zijn overtuigt van ‘de kwaliteit van de content’. Natuurlijk houden we ons aan de wensen van Google en proberen we zo goed mogelijk een website in te richten met oog voor zoekmachine-details.

Maar daar waar wij al jaren en jaren succes mee boeken… met goede teksten, duidelijke content. Inhoud die past bij het bedrijf, die past bij de meest gebruikte zoekopdrachten die de juiste klanten naar jouw website sturen.

En daar gaat het veelal mis!

90% Van de bureaus die websites bouwen leveren een ‘casco’ op. Een lege doos waar jij de inhoud in moet schuiven. Als ondernemer heb je waarschijnlijk géén tijd, géén zin en géén kennis voor het schrijven van SEO-geoptimaliseerde tekst die ook nog eens aanslaat bij jouw doelgroep.

Daarom ga je naar Googlejuice

Wij leveren niet alleen het huis, maar richten het ook zo in dat jouw bezoekers / gasten zich er op hun gemak voelen en meteen weten;

“Hier zit ik goed, dit is de aanbieder die ik moet hebben!”.

Jarenlange ervaring.

Bij Googlejuice hebben we bijna twintig jaar ervaring met het schrijven van ‘lekkere’ teksten die zoekmachines ook nog eens hoog waarderen. Daarvoor gebruiken we technieken die géén hogere wiskunde nodig hebben… maar wel inzicht in de reis die een gast moet maken om klant te worden.

Dat is ervaring, kennis en gevoel! En dat hebben we bij Googlejuice in overvloed!

Wordpress

Het CMS systeem dat we bij Googlejuice gebruiken voor elke nieuwe ‘lease-website’.

Woocommerce

Het ‘Open Source’ webshop systeem, de webshop software die kleine maar ook grote ‘winkeliers’ goed van dienst kan zijn.

Divi

Het thema dat als basis alle mogelijkheden voor een prachtige ‘lease-website’ te bieden heeft.

Coosto

Geautomatiseerde en doordachte plaatsing van posts op Social Media. Luisteren, meten en reageren.

Updraft

Ons backup systeem dat we bij Googlejuice gebruiken voor elke nieuwe ‘lease-website’.

Klanten vertellen

Het reviewsyasteen dat we bij Googlejuice kunnen gebruiken voor elke nieuwe ‘lease-website’. Dit kost éénmalig een bedrag en maandelijks een extra bijdrage.

Google Apps

Bij Googlejuice kunnen we je helpen met het implementeren van Google Apps in je bedrijfsvoering voor groot gemak en een betere informatie-structuur.

Power BI

Visualisatie van gestructureerde Data om een organisatie ‘slimmer’ te laten ondernemen. Big Data, ook voor kleinere bedrijven een tool dat een verschil gaat maken!

Adobe

Al ons grafisch werk doen we bij Googlejuice met software van Adobe. Na afloop van jouw leasecontract is alles jouw eigendom!

Yoast

Een handige plugin die op elk vlak de prestaties van je website controleert en mogelijkheden geeft om de SEO peilers aan te passen!

Google Analytics

Met de tracking software van Google Analytics kunnen we precies zien waar de website wel én niet voldoende scoort en waar we aandacht op moeten vestigen!

Search Console

De Google Search Console biedt ons de gereedschappen om aan Google’s richtlijnen te voldoen en problemen met prestaties snel te kunnen verhelpen!

EEN NIEUWE WEBSITE LEASEN

‘Lease een resultaatgerichte Website!’

GOOGLEJUICE IS GOOGLE GECERTIFICEERD

En het beste kun je beginnen door het contact- offerteformuliertje in te vullen. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op en nodigen je uit ‘op de koffie’. Dan kunnen we in alle rust jouw wensen inventariseren en daar een passende prijs bij noemen.

Contact en/of Offerte

Vul onderstaand formulier in voor een 'Vrijblijvend én Gratis' offerte van Googlejuice voor een nieuwe Website in de regio Venlo. Je mag natuurlijk ook een andere vraag insturen!