0031 +77 400 63 46 info@googlejuice.nl

WAAROM GEBRUIKT GOOGLEJUICE ADOBE SOFTWARE?

 

ADOBE IS DE

GRAFISCHE NORM!

REDENEN VOOR HET GEBRUIK VAN ADOBE.

Adobe is de norm binnen de grafische vormgeving

Adobe Creative Cloud is een verzameling van meer dan 20 desktop- en mobiele apps en services voor fotografie, ontwerp, video, web, UX en meer. Googlejuice is al jarenlang een volleerd gebruiker en kan (bijna) alles voor je maken.

Je zult niet alles nodig hebben

Misschien wil je wel folders, flyers, kaartjes en advertenties. Dat is het meest elementaire gebruik. Maar we kunnen ook aan de hand van een database bestanden opmaken. Dan ‘spuwt’ Indesign gepersonaliseerde versies van een bestand uit in de gewenste vorm (vaak PDF)

Video en Animatie

Dat zijn de wat meer bewerkelijke en tijdrovende werkzaamheden. Die bieden we niet standaard aan. Daarvoor kunnen we wel afspraken maken. We geven je graag de mogelijkheden.

Bestanden

Je heoft je geen zorgen te maken. Alles wat we bij Googlejuice voor je ontwerpen is zodanig gemaakt dat elke andere grafisch ontwerper die met Adobe werkt (bijna iedereen!) de bestanden kunnen gebruiken.

En na afloop van je lease-overeenkomst blijf jij eigenaar van alle ooit gemaakte bestanden. Die krijg je dan ook allemaal digitaal aangeleverd.

Waarom gebruiken we deze gereedschappen?

Hieronder een overzicht van alle Tools die Googlejuice gebruikt om van jouw nieuwe website een succes te maken! Voor een nieuwe website bepalen we in goed onderling overleg welke gereedschappen in jouw gereedschapskist thuis horen.

Jouw doel bepaalt wat we in gaan zetten en naturlijk de daarbij behorende kosten.

Een webshop heeft andere gereedschappen nodig dan een website die alleen als een soort visitekaartje online moet staan.

 

EEN NIEUWE WEBSITE LEASEN

‘Lease een resultaatgerichte Website!’

GOOGLEJUICE IS GOOGLE GECERTIFICEERD

En het beste kun je beginnen door het contact- offerteformuliertje in te vullen. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op en nodigen je uit ‘op de koffie’. Dan kunnen we in alle rust jouw wensen inventariseren en daar een passende prijs bij noemen.

Contact en/of Offerte

Vul onderstaand formulier in voor een 'Vrijblijvend én Gratis' offerte van Googlejuice voor een nieuwe Website in de regio Venlo. Je mag natuurlijk ook een andere vraag insturen!