0031 +77 400 63 46 info@googlejuice.nl

WAAROM GEBRUIKT GOOGLEJUICE HET THEMA DIVI?

 

DIVI
EEN PRIMA THEMA!

REDENEN VOOR HET GEBRUIK VAN DIVI.

Googlejuice gebruikt binnen WordPress het thema Divi.

Divi, een thema van Elegant Themes dat naadloos past binnen WordPress. Divi is altijd responsive. We ontwerpen zonder zorgen over de zichtbaarheid op mobiel, tablet of desktop. Alles is volledig aanpasbaar zonder code.

Onbegrensde mogelijkheden.

Divi biedt al een enorme hoeveelheid functies die een website gebruiksvriendelijker, fraaier en handiger te onderhouden maken. Maar bij Googlejuice komen we nog uit de ‘code-tikken’ tijd en zijn we in staat om aanpassingen die buiten de standaard omgeving van Divi vallen zelf te ‘schrijven’.

Drag & Drop

Je hoeft geen ‘raket-geleerde’ of webdesigner te zijn om met Divi te kunnen werken. Het thema past zich automatisch aan als je eraan werkt.

Voor de professionals

Voor ons is het voornamelijk het gebruiksgemak en het feit dat alle door ons gemaakte websites nu een gelijke beheer-omgeving kennen en we éénmaal ontworpen modules kunnen verdelen vanuit een bibliotheek.

Verandering is goed

Er zijn webdesigners die nog steeds roepen dat dit géén echt ‘webdesignen’ meer is. En inderdaad, je hoeft geen techneut meer te zijn om wat moois te maken. Maar zonder de kennis van de prof en de jarenlange ervaring blijf je dan ook steken op dat uiterlijk aardige niveau.

Het verschil

Dat maken we door de zoekmachineoptimalisatie, aanpassingen die niet standaard zijn, de content, de grafische vormgeving, de online marketing, de klantreis… allemaal zaken waar de leek geen weet van heeft.

Waarom gebruiken we deze gereedschappen?

Hieronder een overzicht van alle Tools die Googlejuice gebruikt om van jouw nieuwe website een succes te maken! Voor een nieuwe website bepalen we in goed onderling overleg welke gereedschappen in jouw gereedschapskist thuis horen.

Jouw doel bepaalt wat we in gaan zetten en naturlijk de daarbij behorende kosten.

Een webshop heeft andere gereedschappen nodig dan een website die alleen als een soort visitekaartje online moet staan.

 

EEN NIEUWE WEBSITE LEASEN

‘Lease een resultaatgerichte Website!’

GOOGLEJUICE IS GOOGLE GECERTIFICEERD

En het beste kun je beginnen door het contact- offerteformuliertje in te vullen. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op en nodigen je uit ‘op de koffie’. Dan kunnen we in alle rust jouw wensen inventariseren en daar een passende prijs bij noemen.

Contact en/of Offerte

Vul onderstaand formulier in voor een 'Vrijblijvend én Gratis' offerte van Googlejuice voor een nieuwe Website in de regio Venlo. Je mag natuurlijk ook een andere vraag insturen!