0031 +77 400 63 46 info@googlejuice.nl

WAAROM GEBRUIKT GOOGLEJUICE GOOGLE APPS?

 

GOOGLE APPS
GEMAK IN DE CLOUD!

Waarom Google Apps?

Het slimme gebruik van Google Apps

Sneller en slimmer werken, daar gaat het om! En dan in een veilige omgeving met een heldere infrastructuur. Dat kan met Google Apps… voor bedrijven ‘G Suite’. In dat pakket aan Apps zitten Gmail, Documenten, Spreadsheets, Meet, Agenda, Drive, Presentaties, Chat en nog enkele mogelijkheden.

Veiliger kan haast niet!

Wij hebben wel eens meegemaakt dat een ondernemer na een brand voor vele duizenden euros een harde schijf moest laten uitlezen door een gespecialiseerd bedrijf. Het is dan ook niet meer van deze tijd om al je informatie thuis op je bureau op één harde schijf te bewaren. Dat doe je ‘in de Cloud’.

Focus op veiligheid.

Google is gestart in de cloud en werkt volledig in de cloud. Google weet dus precies welke beveiligingsproblemen er om de hoek komen kijken wanneer u uw werkzaamheden in de cloud uitvoert.

Aangezien Google en de zakelijke services via dezelfde infrastructuur lopen, kan jouw bedrijf of vereniging veel voordeel halen uit de beveiliging die zij hebben ontwikkeld en dagelijks gebruiken. Door de wereldwijde infrastructuur, kundige beveiligingsexperts en de wens om te innoveren, kan Google problemen een stapje voor blijven en een zeer veilige, betrouwbare en flexibele omgeving bieden.

Waarom gebruiken we deze gereedschappen?

Hieronder een overzicht van alle Tools die Googlejuice gebruikt om van jouw nieuwe website een succes te maken! Voor een nieuwe website bepalen we in goed onderling overleg welke gereedschappen in jouw gereedschapskist thuis horen.

Jouw doel bepaalt wat we in gaan zetten en naturlijk de daarbij behorende kosten.

Een webshop heeft andere gereedschappen nodig dan een website die alleen als een soort visitekaartje online moet staan.

 

EEN NIEUWE WEBSITE LEASEN

‘Lease een resultaatgerichte Website!’

GOOGLEJUICE IS GOOGLE GECERTIFICEERD

En het beste kun je beginnen door het contact- offerteformuliertje in te vullen. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op en nodigen je uit ‘op de koffie’. Dan kunnen we in alle rust jouw wensen inventariseren en daar een passende prijs bij noemen.

Contact en/of Offerte

Vul onderstaand formulier in voor een 'Vrijblijvend én Gratis' offerte van Googlejuice voor een nieuwe Website in de regio Venlo. Je mag natuurlijk ook een andere vraag insturen!