0031 +77 400 63 46 info@googlejuice.nl

WAAROM GEBRUIKT GOOGLEJUICE KLANTEN VERTELLEN?

 

KLANTEN VERTELLEN
GEBRUIK REVIEWS!

REDENEN VOOR HET GEBRUIK VAN KLANTEN VERTELLEN.

Googlejuice gebruikt Klanten vertellen review mogelijkheden.

Googlejuice is reseller van ‘Klanten vertellen’, de marktleider in Nederland op het gebied van klantbeoordelingssystemen. Klantenvertellen hebben we gekozen door de specifieke ervaring in reviewmarketing en het hoogwaardige klantbeoordelingssyteem.

De voordelen van reviews

Het klantbeoordelingssyteem gebruikt Googlejuice om de online reputatie van jouw business te verbeteren en de interne organisatie te versterken. Hierdoor hebben consumenten meer vertrouwen en kun jij eenvoudiger nieuwe klanten winnen.

Waarom gebruiken we deze gereedschappen?

Hieronder een overzicht van alle Tools die Googlejuice gebruikt om van jouw nieuwe website een succes te maken! Voor een nieuwe website bepalen we in goed onderling overleg welke gereedschappen in jouw gereedschapskist thuis horen.

Jouw doel bepaalt wat we in gaan zetten en naturlijk de daarbij behorende kosten.

Een webshop heeft andere gereedschappen nodig dan een website die alleen als een soort visitekaartje online moet staan.

 

EEN NIEUWE WEBSITE LEASEN

‘Lease een resultaatgerichte Website!’

GOOGLEJUICE IS GOOGLE GECERTIFICEERD

En het beste kun je beginnen door het contact- offerteformuliertje in te vullen. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op en nodigen je uit ‘op de koffie’. Dan kunnen we in alle rust jouw wensen inventariseren en daar een passende prijs bij noemen.

Contact en/of Offerte

Vul onderstaand formulier in voor een 'Vrijblijvend én Gratis' offerte van Googlejuice voor een nieuwe Website in de regio Venlo. Je mag natuurlijk ook een andere vraag insturen!