0031 +77 400 63 46 info@googlejuice.nl

WAAROM GEBRUIKT GOOGLEJUICE HET UPDRAFT?

 

UPDRAFT
VOOR VEILIGHEID!

REDENEN VOOR HET GEBRUIK VAN UPDRAFT.

Iedereen die een website heeft moet daar met regelmaat een backup van maken. Het kan jaren goed gaan, maar één misser en je bent alles kwijt. Je zult niet de eerste zijn!

Hostingbedrijven doen dat toch ook?

Jazeker, maar wij vertrouwen dat niet voor de volle 100%. We hebben situaties meegemaakt waar bleek dat de gemaakte beloftes niet waren nagekomen en er weken aan werk verdwenen waren.

Updates, verkopen, reacties…

De techniek heeft regelmatig updates nodig, en bij dat onderhoud kan er wel eens wat misgaan. En wat als je dan in een webshop de gegevens van je verkopen kwijt bent? Of alle reviews en reacties weg zijn. Daar moet je niet aan denken.

Googlejuice gebruikt Updraft

Updraft is een backup systeem dat elk formaat website aan kan en het terug zetten van een bestaande backup erg gemakkelijk maakt. Iedere nacht worden alle websites van Googlejuice opgeslagen in de cloud, ongeacht of er iets gewijzigd is. We bewaren steevast de laatste backups zodat we altijd een paar dagen speling hebben als er onverhoopt iets mis gaat.

Waarom gebruiken we deze gereedschappen?

Hieronder een overzicht van alle Tools die Googlejuice gebruikt om van jouw nieuwe website een succes te maken! Voor een nieuwe website bepalen we in goed onderling overleg welke gereedschappen in jouw gereedschapskist thuis horen.

Jouw doel bepaalt wat we in gaan zetten en naturlijk de daarbij behorende kosten.

Een webshop heeft andere gereedschappen nodig dan een website die alleen als een soort visitekaartje online moet staan.

 

EEN NIEUWE WEBSITE LEASEN

‘Lease een resultaatgerichte Website!’

GOOGLEJUICE IS GOOGLE GECERTIFICEERD

En het beste kun je beginnen door het contact- offerteformuliertje in te vullen. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op en nodigen je uit ‘op de koffie’. Dan kunnen we in alle rust jouw wensen inventariseren en daar een passende prijs bij noemen.

Contact en/of Offerte

Vul onderstaand formulier in voor een 'Vrijblijvend én Gratis' offerte van Googlejuice voor een nieuwe Website in de regio Venlo. Je mag natuurlijk ook een andere vraag insturen!