0031 +77 400 63 46 info@googlejuice.nl

WAAROM GEBRUIKT GOOGLEJUICE WOOCOMMERCE?

 

WOOCOMMERCE
EEN PRIMA WEBSHOP!

REDENEN VOOR HET GEBRUIK VAN WOOCOMMERCE.

Googlejuice gebruikt webshop open-source software van Woocommerce.

Er zijn diverse webshopsystemen. En daar zijn best wel wat lastige bij die log, duur en moelijk beheerbaar zijn. Woocommerce is in onze ogen voor groot én klein de beste oplossing.

Woocommerce werkt naadloos met WordPress.

Woocommerce is een uitbreiding op WordPress, en daardoor is het net zo flexibel in gebruik. De gemeenschap achter Woocommerce is dan ook zo groot dat de techniek steeds bij-de-tijd is.

Woocommerce kan alles wat je maar wilt.

Standaard is er al ongelofelijk veel mogelijk, maar er zijn nog duizenden aanbieders van uitbreidingen waarmee dan ook elke functionaliteit aan de basis toegevoegd kan worden.

Woocommerce kost niets.

Ook hier hetzelfde als bij WordPress, in de eenvoudigste variant is Woocommerce gratis. De extra plugins en applicaties kunnen wel geld kosten… als je ze nodig hebt.

Woocommerce blijft actueel en actief.

Er werken zoveel professionals mee én aan deze software dat deze altijd voldoet aan de laatste ‘normen & waarden’. Vooral waar het gaat om de veiligheid is dat van levensbelang.

Woocommerce is niet moelijk.

Het basisgebruik is zo gemakkelijk dat iedere ondernemer er snel mee kan werken. Natuurlijk ligt dat aan alle uitbreidingen of dat zo blijft.

Maar er is meer dan voldoende documentatie als je hulp nodig hebt. En als je bij Googlejuice in het ‘ledenbestand’ zit ontzorgen we je volledig!

Waarom gebruiken we deze gereedschappen?

Hieronder een overzicht van alle Tools die Googlejuice gebruikt om van jouw nieuwe website een succes te maken! Voor een nieuwe website bepalen we in goed onderling overleg welke gereedschappen in jouw gereedschapskist thuis horen.

Jouw doel bepaalt wat we in gaan zetten en naturlijk de daarbij behorende kosten.

Een webshop heeft andere gereedschappen nodig dan een website die alleen als een soort visitekaartje online moet staan.

 

EEN NIEUWE WEBSITE LEASEN

‘Lease een resultaatgerichte Website!’

GOOGLEJUICE IS GOOGLE GECERTIFICEERD

En het beste kun je beginnen door het contact- offerteformuliertje in te vullen. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op en nodigen je uit ‘op de koffie’. Dan kunnen we in alle rust jouw wensen inventariseren en daar een passende prijs bij noemen.

Contact en/of Offerte

Vul onderstaand formulier in voor een 'Vrijblijvend én Gratis' offerte van Googlejuice voor een nieuwe Website in de regio Venlo. Je mag natuurlijk ook een andere vraag insturen!