0031 +77 400 63 46 info@googlejuice.nl

WAAROM GEBRUIKT GOOGLEJUICE WORDPRESS?

 

WORDPRESS
EEN PRIMA CMS!

REDENEN VOOR HET GEBRUIK VAN WORDPRESS.

Googlejuice gebruikt het CMS WordPress

WordPress is één van de bekendste CMS systemen voor het bouwen/ontwikkelen van websites. Hieronder een aantal redenen waarom we bij Googlejuice voor WordPress kiezen.

WordPress is erg populair.

Het is open-source en is het meest gekozen CMS bij professionals. En daardoor staat de ontwikkeling nooit stil. Er komen steeds nieuwe plugins, betere plugins en applicaties die aan WordPress gehangen kunnen worden.

WordPress kost niets.

In beginsel is het CMS gratis, de professionele plugins zijn dat meestal niet. De website-bouw-systemen die je op TV aangeboden worden kosten geld, zijn erg beperkt en lastig ‘netjes’ te maken. WordPress is populair en er is een grote groep mensen die constant (gratis) werken aan verbeteringen en updates.

WordPress is snel online.

Natuurlijk, voordat jouw website helemaal klaar is (als dat al mogelijk zou zijn!) moet er van alles gebeuren. Maar door de installatie-eenvoud is het mogelijk om héél snel (minuten) een ‘visitekaartje’ online te krijgen.

WordPress is een gemakkelijk systeem.

De standaard werkomgeving binnen WordPress is snel te doorzien. Het is voor de gebruiker gemakkelijk om de elementaire handelingen uit te voeren om actueel te blijven. De professionals bekommeren zich om de weergave, techniek en gebruikte plugins.

WordPress is niet éénkennig.

Een andere webmaster, een andere host, een andere domeinnaam? WordPress heeft er géén problemen mee.

WordPress en uitbreidingen.

Als je iets nieuws wil inbouwen, uit wil breiden met bijvoorbeeld een webshop… met WordPress is dat géén probleem!

WordPress en Google zijn vriendjes.

Een WordPress website is geschikt voor zoekmachineoptimalisatie. En er zijn voldoende plugins om dat gemakkelijker te maken. Daarom werkt Googlejuice met Yoast.

Waarom gebruiken we deze gereedschappen?

Hieronder een overzicht van alle Tools die Googlejuice gebruikt om van jouw nieuwe website een succes te maken! Voor een nieuwe website bepalen we in goed onderling overleg welke gereedschappen in jouw gereedschapskist thuis horen.

Jouw doel bepaalt wat we in gaan zetten en naturlijk de daarbij behorende kosten.

Een webshop heeft andere gereedschappen nodig dan een website die alleen als een soort visitekaartje online moet staan.

 

EEN NIEUWE WEBSITE LEASEN

‘Lease een resultaatgerichte Website!’

GOOGLEJUICE IS GOOGLE GECERTIFICEERD

En het beste kun je beginnen door het contact- offerteformuliertje in te vullen. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op en nodigen je uit ‘op de koffie’. Dan kunnen we in alle rust jouw wensen inventariseren en daar een passende prijs bij noemen.

Contact en/of Offerte

Vul onderstaand formulier in voor een 'Vrijblijvend én Gratis' offerte van Googlejuice voor een nieuwe Website in de regio Venlo. Je mag natuurlijk ook een andere vraag insturen!