0031 +77 400 63 46 info@googlejuice.nl

JE WILT EEN WEBSITE
MET GOEDE INHOUD?

 

GOOGLEJUICE ZORGT
VOOR DE INVULLING!

Direct contact met Googlejuice via Whatsapp.

Een website vullen, niet maken!

 

Een effectieve inhoud voor je website!

Het laten bouwen of maken van een nieuwe website is een behoorlijk intens traject. Zonder een goed werkende (converterende) website kun je als bedrijf eigenlijk niet meer professioneel ondernemen. De eerste stap die een mogelijke klant zet is waarschijnlijk een zoekopdracht in zoekmachine Google!

Wat is een website maken, een website bouwen?

Dat is tegenwoordig meestal ‘het uit de kast trekken’ van een geschikte template (kant-en-klare website) en die aanpassen aan de wensen en identiteit van de klant. De kleurtjes in de huisstijl, lettertype in de huisstijl, logo erin en passende plaatjes gebruiken.

Als je geluk hebt,

Dan tref je een webdesigner die daar serieus werk van maakt. Die gevoel heeft voor de compositie, die begrijpt hoe jouw doelgroep eruit ziet en wat hun wensen zijn. Maar in 90% van de gevallen blijft het bij de bouw van een ‘casco’, een lege website waar jij de handleiding van krijgt en die je dan zelf mag gaan vullen!

En dat gaat bij Googlejuice anders!

Wij beginnen ook met het casco, wij maken/bouwen ook eerst die website. Maar vanaf de eerste stap doen wij ons stinkende best om elk onderdeel uit te laten maken van een visie!

Wij ‘vullen’ jouw nieuwe website!

En dat kun je waarschijnlijk zelf niet over de volle breedte die online succes nodig heeft. Het gaat om tekst, fotomateriaal, illustraties, infographics, video, whitepapers, formulieren, winkel-elementen… en al die content moet volgens een strategische, gestroomlijnde visie een plek krijgen.

Eerst over jouw doelgroep!

Dat willen we graag van je weten. Voor wie laat je die website eigenlijk vullen? We moeten juist deze mensen met hart-en-ziel aanspreken, zij moeten ons vertrouwen, zij willen zeker weten dat jij de beste partner bent!

Content is Koning

Lange teksten, korte teksten… iedereen heeft daar wel een mening over. Maar eigenlijk telt er maar één ding: “Wat is er nodig om jouw doelgroep te informeren en te overtuigen?”

Allereerst Structuur!

Als er geen duidelijkheid is haken bezoekers van jouw nieuwe website af! Ze moeten snel de content vinden die ze zoeken. En als die gevonden is moet het contact met jou meteen voorhanden zijn, dat formulier, je telefoonnummer, je adres, apps en dergelijke… verstop die niet!

Hoe vaak komen we niet tegen dat één of andere ‘webdesigner’ uit esthetisch oogpunt die contactgegevens ergens heeft verborgen omdat dit te opdringerig zou zijn!

Tekst elementen.

Tekst is niet alleen dat wat je onmiddellijk ziet. Het zijn ook de ‘niet zichtbare’ teksten die de zoekmachines moeten helpen met ‘begrijpelijk lezen’. Ze worden bij de jongens en meisjes die ‘websites bouwen of maken’ vaak vergeten. Website-vullers kennen het belang ervan!

Beeldmateriaal.

Dat pluk je niet zomaar van het internet af. Dat is lelijk, dat is niet éénduidig, het is verboden… dus duur! Afbeeldingen die elkaar niet aanvullen en van wisselende kwaliteit zijn stoten bezoekers af.

Als afbeeldingen worden gebruikt zonder dat de rechten ervan zijn gekocht kan dat héle hoge boetes opleveren.

Bij Googlejuice ‘kopen’ we de rechten van afbeeldingen om ze veilig te kunnen gebruiken. Deze ‘stock’ afbeeldingen zijn van een hoge kwaliteit, ze passen bij elkaar, en je kunt ze dan ook in andere media gebruiken.

En mocht dat nodig zijn, dan komen wij van Googlejuice de foto’s zelf ‘schieten’. Eén van onze teamleden is vakfotograaf!

Je zult niet de eerste zijn die probeert een slechte afbeelding in drukwerk te gebruiken om er dan achter te komen dat dit wel héél lelijk is.

Contactformulieren.

Bij alle websites die we maken, bouwen en vullen is er één ding dat je écht moet hebben. Een contactformulier om de ‘stilzwijgende’ massa de kans te geven jou wat te vragen of een offerte te laten maken. Of zelfs om direct te kopen!

Niet iedereen pakt gemakkelijk de telefoon, niet iedereen gebruikt appjes… maar een goed geplaatst en goed ingericht formulier is erg laagdrempelig en daardoor vaak héél succesvol.

Gravity Forms.

Googlejuice gebruikt Gravity Forms, een stukje techniek waarmee de allerbeste formulieren gemaakt worden. Veilig, duidelijk, snel, gemakkelijk aan te passen… en bovenal, je kunt er mee verkopen! En dat werkt waanzinning. Als een webshop een maatje te groot is, dan kan het met Gravity misschien wel veel beter!

Wat is jouw verhaal?

Dan komen we toch weer bij het vertellen van verhalen, storytelling. Je hebt regelmatig verse content nodig, en bestaande teksten moeten ook onderhouden worden. We maken daar een plan voor. Dat past dan naadloos in jouw persoonlijke ‘leaseplan’.

Daarom is lease ook zo passend bij jouw nieuwe website. Het werk is namelijk nooit af!

Een website vullen,

Dat is zoveel meer dan een ‘website laten maken’ of een ‘website laten bouwen’. Het vullen is dat onderdeel dat de meeste tijd en aandacht vergt. Het kost veel meer tijd dan beschikbaar in een website van een paar honderd euro die door die handige buurjongen gemaakt gaat worden.

Een effectieve website-vulling!

Daar is Googlejuice voor. Wij adviseren en zijn betrokken bij de strategie die we met jouw inhoud, jouw content voor ogen hebben.

En de uitvoering? Laat dat aan ons over. Wij doen het graag, wij doen dat goed… en dan heb jij de handjes vrij voor de zaken waar jij goed in bent, het ondernemen!

En dat is dan ook de grootste kracht van een ‘Lease-Website’. Je betaald maandelijks voor een constante betrokkenheid, een constante speurtocht naar de meest effectieve inhoud, continuïteit in de techniek en steeds weer het luisterend oor, het passende afdvies… je hebt er met Googlejuice een échte partner bij!

Wordpress

Het CMS systeem dat we bij Googlejuice gebruiken voor elke nieuwe ‘lease-website’.

Woocommerce

Het ‘Open Source’ webshop systeem, de webshop software die kleine maar ook grote ‘winkeliers’ goed van dienst kan zijn.

Divi

Het thema dat als basis alle mogelijkheden voor een prachtige ‘lease-website’ te bieden heeft.

Coosto

Geautomatiseerde en doordachte plaatsing van posts op Social Media. Luisteren, meten en reageren.

Updraft

Ons backup systeem dat we bij Googlejuice gebruiken voor elke nieuwe ‘lease-website’.

Klanten vertellen

Het reviewsyasteen dat we bij Googlejuice kunnen gebruiken voor elke nieuwe ‘lease-website’. Dit kost éénmalig een bedrag en maandelijks een extra bijdrage.

Google Apps

Bij Googlejuice kunnen we je helpen met het implementeren van Google Apps in je bedrijfsvoering voor groot gemak en een betere informatie-structuur.

Power BI

Visualisatie van gestructureerde Data om een organisatie ‘slimmer’ te laten ondernemen. Big Data, ook voor kleinere bedrijven een tool dat een verschil gaat maken!

Adobe

Al ons grafisch werk doen we bij Googlejuice met software van Adobe. Na afloop van jouw leasecontract is alles jouw eigendom!

Yoast

Een handige plugin die op elk vlak de prestaties van je website controleert en mogelijkheden geeft om de SEO peilers aan te passen!

Google Analytics

Met de tracking software van Google Analytics kunnen we precies zien waar de website wel én niet voldoende scoort en waar we aandacht op moeten vestigen!

Search Console

De Google Search Console biedt ons de gereedschappen om aan Google’s richtlijnen te voldoen en problemen met prestaties snel te kunnen verhelpen!

EEN NIEUWE WEBSITE LEASEN

‘Lease een resultaatgerichte Website!’

GOOGLEJUICE IS GOOGLE GECERTIFICEERD

En het beste kun je beginnen door het contact- offerteformuliertje in te vullen. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op en nodigen je uit ‘op de koffie’. Dan kunnen we in alle rust jouw wensen inventariseren en daar een passende prijs bij noemen.

Contact en/of Offerte

Vul onderstaand formulier in voor een 'Vrijblijvend én Gratis' offerte van Googlejuice voor een nieuwe Website in de regio Venlo. Je mag natuurlijk ook een andere vraag insturen!